به گزارش خبرنگار مهر، حمید ذکاء اسدی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه ارتقای اجتماعی، فرهنگی و سلامت در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان گفت: جلسات متعدد و بازدیدهایی در خصوص مناطق حاشیه نشین انجام گرفت بیانگر این بود که خانوادههایی در مناطق حاشیه شهر کرمان زندگی می کنند که در معرض انواع مشکلات و آسیبهای اجتماعی قرار گرفتهاند.
وی با اشاره به اینکه دو معضل اجتماعی اعتیاد و حاشیه نشینی در رده بندی معضلات اجتماعی در صدر قرار می گیرند، گفت: طبق آمار اعلام شده افزون بر ۱۰ میلیون نفر حاشیهنشین در کشور داریم و در حواشی شهرها و کلانشهرها انواع معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد و خرید و فروش مواد مخدر را شاهد هستیم.
ذکاءاسدی به اجرای طرح نجات محله به صورت آزمایشی در کرمان اشاره کرد و افزود: معاونت اجتماعی وزارت کشور خواستار ادامه طرح نجات محله به عنوان یک طرح نمونه در استان کرمان شد و در پایان جمع بندی این طرح را ارئه داده و در صورتی که اقدامات انجام شده مثبت بود به سراسر کشور تعمیم پیدا کند.
وی با اشاره به انعقاد قرارداد راه اندازی ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار بین وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی خبر داد، اظهار کرد: تشکیل ستاد بازآفرینی شهری باعث به ایجاد کارگروه اجتماعی و کارگروه ساخت و ساز و بازآفرینی محلات، کارگروه ارتقای وضعیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و کارگروه اقتصادی، مشارکتهای مردمی و تسهیلات شد.
ذکاء اسدی عنوان کرد: افرادی که در این مناطق حاشیه نشین زندگی می کنند انسان هستند که درگیر اعتیاد و فقر شدند.
وی با بیان اینکه سوء مدیریت باعث اوج گرفتن این معضلات اجتماعی و سرایت از حاشیه به درون شهرها می شود، ابراز کرد: تمام مدیران باید معضل حاشیه نشینی را مورد توجه قرار دهند و در این زمینه بازدیدهایی انجام گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان تصریح کرد: باید قبل از بروز مشکل و مواجه با معضلات حاشیه نشینی پیش گیری داشته باشیم.
وی به حضور مردم، سازمان های مردم نهاد ، خیرین و رسانه ها در ایجاد انگیزه برای حل این معضلات حاشیه نشینی اشاره کرد و گفت: امیدواریم تا پایان آبان ماه سال جاری بتوانیم بازدیدی را به اتفاق مدیران و رسانهها از شهرکها و محلات پایلوت طرح نجات محله داشته باشیم و انشاءالله در زمینه رسیدن به اهداف طرح مذکور به موفقیت نسبی دست پیدا کنیم
نظر شما